Сестра помъкна куфар с инструменти и започна да ремонтира врата.Всички знаем

...
Сестра помъкна куфар с инструменти и започна да ремонтира врата.Всички знаем
Коментари Харесай

Сестра от Спешната помощ в Перник влезе в ролята на майстор СНИМКА

Сестра помъкна куфар с принадлежности и стартира да ремонтира врата.

Всички знаем в какво положение се намират огромна част от здравните заведения у нас. В GlasNews.bg не един път сме Ви разказвали историите на хора, останали потресени от положението на лечебните заведения в страната ни. И евентуално всички сте съгласни с това, че е възмутително да бъдат лекувани хора в здравни заведения, които наподобяват като площадка от филм на ужасите.

Не можем да подминем с лека ръка и историята за МБАЛ " Рахила Ангелова " - Спешната здравна помощ в град Перник. Александър Михайлов споделя в своя обява в обществената мрежа Facebook, че по стичане на събитията се е озовал в Бързата помощ.

" И тук въобще няма да да приказвам дали са положителни или неприятни лекарите, дали въобще личният състав се отнася както би трябвало с пациентите... ", отблелязва още при започване на поста си Михайлов.

Мъжът споделя, че влизането в коридора е било като затруднение от " Сървайвър " - неработеща счупена ръкохватка на вратата, която по думите на хората там " майсторите дали обещание да оправят ". Тогава се появила и жена от личния състав - евентуално здравно лице. В ръцете си тя държала куфар с принадлежности и се захванала да поправя дръжката и бравата на вратата. Причината - на открито е било минус 10 градуса и студът нахвлувал в болничното заведение през зеещата врата.

" Разбирате ли? Хората, които би трябвало да обръщат внимание на други хора в потребност, са принудени сами да привеждат работното си място в годно за употреба, за сметка на времето, в което би трябвало да се грижат за незабавни случаи. И тук ми идва една дума на езика - дъно! ", написа Александър.

Той прибавя, че е помолил здравното лице да откри счупена врата, само че с работеща ръкохватка и ключалка и дружно с още двама индивида са поправили вратата.

" За 3 минути сменихме бравата. И на въпроса на дамата с какво да ни почерпи, й споделих, че си поисквам в никакъв случай да не ми се постанова да съм пациент в потребност... И `ся к`во праим? ", завърша поста си Михайлов.



В мненията под обявата много перничани означиха, че ситуацията в МБАЛ " Рахила Ангелова " е ужасно и има потребност от незабавен ремонт.
" Таванът е изкорубен, мазилка пада, счупени порти, дръжки, лампи. Тези условия са неприемливи за естествена работа! ", безапелационна е Надежда Радева.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР